Herstelcoach Zeeland
het pad naar jouw geluk

Even voorstellen
Mijn naam is Annemarie van ’t Hof, getrouwd met Ewald en wij zijn oma en opa van twee heerlijke kleinkinderen.

Wij houden van heerlijk genieten aan het Zeeuwse strand en gaan ook graag op zoek naar mooie nieuwe plekjes in de wereld.


Na 17 jaar bij de ANWB in Middelburg te hebben gewerkt, ben ik in 2012 gestart als persoonlijk reisadviseur op zzp-basis. 

Sindsdien organiseer ik vakanties vanuit huis en kom ook vaak bij klanten thuis en regel alles om hen een zorgeloze vakantie te bezorgen. Mensen ontzorgen en een gelukkig gevoel geven is mijn drive, want dat werkt natuurlijk ook wederzijds.

In 2022, na twee jaar van minder reizen, wilde ik graag iets heel anders gaan doen, maar wel met dezelfde behoefte om mensen een blij en fijn gevoel te geven. 


Francie Peters introduceerde in 2007 de Herstelcoach in Nederland en is leidinggevende bij Letselschadeorganisatie De Bureaus in Utrecht. Zij vertelde mij over de Herstelcoach en vindt dat slachtoffers vaak meer baat hebben bij herstelgerichte hulp in plaats van een schadegerichte hulp en dat je de betrokkene de keuze moet kunnen geven. Er zijn uiteraard slachtoffers die in eerste plaats een vergoeding willen, en dat is prima. Maar er zijn ook betrokkenen voor wie het juist belangrijk is dat hun leven weer op de rit komt en die mentaal ondersteuning willen krijgen om niet in een negatieve spiraal te komen  en voor hen is herstelcoaching een uitkomst.


In 2022 heb ik de hbo-geaccrediteerde Herstelcoachopleiding gevolgd en met succes afgerond bij Letselopleidingen in Utrecht en ik ben daarna gestart met mijn bedrijf  “Herstelcoach Zeeland”. 

Tijdens de opleiding heb ik heel veel geleerd en ervaring opgedaan in het coachen van mensen, wiens leven na een ongeval of traumatische ervaring op zijn kop is komen te staan..

Zien dat iemand weer opbloeit en daarna gelukkig en zelfredzaam wordt, vind ik prachtig om te zien. 

Het geeft mij echt voldoening als ik iemand kan helpen om terug te komen in het sociale circuit en dat ik zo een factor kan zijn om er voor te zorgen dat iemand weer een gelukkig leven krijgt. Dat is nu precies waar het bij herstelcoaching om gaat en waarom ik voor dit vak heb gekozen.


Graag kijk ik samen met jou hoe jij jouw leven weer op de rit kunt krijgen en daarna je geluk weer kunt terugvinden!